Увага! Виконавчий комітет просить обмежити проведення розважальних заходів 24 лютого 2024 року

24 лютого 2024 року виповнюється два роки від початку широкомасштабного вторгнення російських військ на територію України. У зв’язку з цим Виконавчий комітет Івано-Франківської міської...

24 лютого 2024 року виповнюється два роки від початку широкомасштабного вторгнення російських військ на територію України.

У зв’язку з цим Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради просить гостей та мешканців, а також підприємства, установи та організації різних форм власності, які діють на території Івано-Франківської міської територіальної громади, обмежити проведення заходів, трансляцію теле- та радіопередач, що мають виражений розважальний характер.

Одночасно інформуємо, що у храмах нашої громади 24 лютого 2024 року будуть відслужені поминальні богослужіння, у тому числі, за усіма українцями, які загинули внаслідок російської збройної агресії проти України. Окрім того. Церква закликає цього дня до посту та посиленої молитви за перемогу України в російсько-українській війні та її припинення. Саме тому, закликаємо цього дня долучитися до молитви у цих наміреннях.

Розраховуємо на ваше розуміння та відповідальність.

Категорії
Місто
Новини
Loading...