У департаменті освіти Івано-Франківська повідомили результати розслідування щодо булінгу учня 4 ліцею

У 4 ліцеї Івано-Франківська, де мама шестикласника повідомила про булінг над її сином, підтвердили такий факт Про це для “Еспресо.Захід” у офіційному коментарі розповіла...

У 4 ліцеї Івано-Франківська, де мама шестикласника повідомила про булінг над її сином, підтвердили такий факт

Про це для “Еспресо.Захід” у офіційному коментарі розповіла заступниця міського голови і директорка департаменту освіти і науки Вікторія Дротянко.

“Ще минулого тижня департамент освіти і науки Івано-Франківської міської ради  провів групову психологічну діагностику з дітьми у класі, провів анонімне анкетування і знайшов елементи булінгу. Всі свої протоколи і рішення передали у правоохоронні органи і Службу у справах дітей. До засновника навчального закладу ми направили пояснення. Наразі чекаємо висновків правоохоронців, бо це вже їхня робота”, – зазначила Дротянко.

Поліцейські паралельно з департаментом проводять своє розслідування і вже невдовзі опублікують офіційні висновки, – додали у департаменті.

  • Нагадаємо, у Івано-Франківську до поліції звернулась мама учня 6 класу, 4 ліцею. Жінка повідомила про жорстоке поводження та психологічне насильство, які над ним вчиняли інші учні. 
  • Інцидент прокоментував і Міністр освіти Оксен Лісовий і зауважив, що ситуація, яка склалася в одному з ліцеїв у Івано-Франківську має усі ознаки систематичного цькування. 
Категорії
Трафунки
Новини
Loading...