Знущались з людей і знімали це на відео: в Івано-Франківську затримали одного з банди хулиганів

В Івано-Франківську поліція встановила особи підлітків, які били випадкових перехожих, особливо літніх людей, і знущалися над ними. Затримано одного з них. Хлопці також використовували...

В Івано-Франківську поліція встановила особи підлітків, які били випадкових перехожих, особливо літніх людей, і знущалися над ними.

Затримано одного з них. Хлопці також використовували газові балончики. Один із юнаків – син чинного військового ЗСУ.

Про це зазначила пресслужба поліції Івано-Франківської області на своїй сторінці у Facebook.

Одного з учасників знущання над перехожими, 16-річного хлопця, разом зі своїми законними представниками вже доставлено до місцевого управління поліції, де він дає зізнання. Йому оголосили підозру за ч. 4 ст. 296 (“Хуліганство”) КК України та вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.

“Також поліцейські встановлюють місце знаходження другого фігуранта та особу третього. З’ясовано, що учасником жодних молодіжних рухів затриманий не є, а його батько – чинний військовий ЗСУ, доброволець”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, правоохоронці встановили одну з пострадавших, яка підтвердила факти викладені на відео, а також встановлюють інших потерпілих. Наразі тривають слідчі дії.

“Спільно з керівництвом правоохоронних органів області провели нараду, на якій обговорили ситуацію щодо недопущення в області таких проявів в майбутньому. Такі вчинки є ганебними та абсолютно неприпустимими у нашому суспільстві. Винуватці мають бути покарані. Хочу запевнити, що усі вчинені злочини отримають належну правову оцінку. Подібного більше не повинно повторитись!”, повідомила голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук на своєму каналі у Telegram.

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...