Для деяких сіл Івано-Франківської громади зменшили суму оплати за доставку газу

З першого березня 2024 року споживачам АТ “Тисменицягаз” розподіл природного газу здійснює Івано-Франківська філія ТОВ “Газорозподільчі мережі України”, яке входить до групи Нафтогаз. Про це...

З першого березня 2024 року споживачам АТ “Тисменицягаз” розподіл природного газу здійснює Івано-Франківська філія ТОВ “Газорозподільчі мережі України”, яке входить до групи Нафтогаз.

Про це під час брифінгу розповів Іван Шкіндюк, в.о. директора Івано-Франківської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України», передає Фіртка.

До слова, особові рахунки споживачів, яких обслуговувало АТ «Тисменицягаз», залишаються незмінними, складаються з 10 цифр та розпочинаються з 072.

“Тариф на розподіл доставки газу для мешканців Івано-Франківщини встановлено на рівні 2,232 з ПДВ за метр кубічний.

У зв’язку зі зміною тарифу з першого березня для мешканців Тисменицької, Єзупільської, Ямницької та Лисецької територіальних громад, окрім Ямниці, Павліки, с. Козино Галицької територіальної громади, с. Рибне, с. Березівка, с. Колодіївка, с. Підпечари, с. Добровляни, с. Братківці, с. Дрогомерчани, с. Радча та с. Узин Івано-Франківської територіальної громади буде здійснений перерахунок місячного платежу за розподіл газу у бік зменшення”, – каже Іван Шкіндюк.

Нагадаємо, тариф на розподіл газу для споживачів АТ «Тисменицягаз» був 2,388 грн з ПДВ за 1 метр кубічний.

Категорії
Новини
Новини
Loading...