В Івано-Франківську десятьом загиблим військовослужбовцям відкрили меморіальні дошки. ФОТО

Памʼяті десятьох воїнів – мешканців села Братківці відкрили анотаційні дошки у сквері «Обеліск». Про це повідомив очільник міста Руслан Марцінків Герої Олександр Бостан, Андрій...

Памʼяті десятьох воїнів – мешканців села Братківці відкрили анотаційні дошки у сквері «Обеліск».

Про це повідомив очільник міста Руслан Марцінків

Герої Олександр Бостан, Андрій Щасливий-Федорів, Володимир Белей, Роман Подобний, Роман Кричук, Володимир Олексин, Дмитро Євдокімов, Василь Костишин, Микола Івасюк, Любомир Заморзевич віддали життя за Україну та назавжди повернулись у своє село Героями.

“Дякую громаді села Братківці за добрий приклад того, як гідно можна вшанувати памʼять. Бо берегти памʼять про Героїв – це наш обовʼязок.

А ще молитись за вічний спокій тих, хто повернувся з війни на щиті та тих, хто боронить нас зараз від ворога”, – наголосив Руслан Марцінків.

“Дякую всім за велику підтримку. Я буду молитися за усіх, а також прошу усіх, хто зараз має дітей.Говоріть їм, що ви їх любите частіше, пригортайте, обіймайте великих і малих. Бо ваша любов – це їхня сила в житті”, – від імені рідних 10 Героїв говорила пані Наталія, мама полеглого воїна Романа Подобного.

Категорії
Місто
Новини
Loading...