“Це вже стало постійним явищем”: Подоляк розкритикував Патрушева і Бортнікова за недостовірну інформацію про Україну.

Радник глави ОПУ зазначив, що в Росії продовжують тиражувати брехню про трагедію в Підмосков’ї. Радник глави офісу президента України Михайло Подоляк відреагував на звинувачення...

Радник глави ОПУ зазначив, що в Росії продовжують тиражувати брехню про трагедію в Підмосков’ї.

Радник глави офісу президента України Михайло Подоляк відреагував на звинувачення директор ФСБ РФ Олександра Бортнікова на адресу Києва. Він назвав висловлювання про нібито організацію Києвом масового вбивства в “Крокус сіті хол” брехнею.

“Ще раз. Це вже стало хронічним. Є незаперечні факти, загальне (у різних країнах) розуміння причин і наслідків, повна невіра навіть нейтральних країн в “український слід у теракті в Крокус Сіті Холі”. І тим не менше, після брехні Путіна (нічим іншим не можна пояснити наявність у цього суб’єкта нав’язливої ідеї, що зумовлює його неадекватні висловлювання), брехню офіційно поширює суб’єкт Патрушев, а слідом за ним і “глава ФСБ” Бортніков…”, – написав Подоляк у соцмережі Х (Twitter).

При цьому він задається питанням: “Навіщо такий демонстративний прояв колективної неадекватності?”

Нагадаємо, що директор ФСБ Олександр Бортніков, коментуючи теракт у Крокус сіті холі, заявив, що “спецслужби України сприяли теракту, готували його радикальні ісламісти”.

Категорії
ВСЕУКРАЇНСЬКІ НОВИНИ
Новини
Loading...