Хворі на цукровий діабет франківці можуть безкоштовно отримати інсулін

Консультативна поліклініка ЦМКЛ запрошує франківців з цукровим діабетом на безкоштовні консультації та видачу інсуліну. Акція триватиме з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 16:00...

Консультативна поліклініка ЦМКЛ запрошує франківців з цукровим діабетом на безкоштовні консультації та видачу інсуліну. Акція триватиме з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 16:00 у кабінеті №4.

Франківська Центральна міська клінічна лікарня (ЦМКЛ) запрошує мешканців міста з цукровим діабетом скористатися унікальною можливістю отримати безкоштовно інсулін та консультацію лікаря-терапевта. Акція проходитиме з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 16:00 у кабінеті №4 консультативної поліклініки ЦМКЛ, повідомляють на сторінці КНП “Центральна міська клінічна лікарня Івано-Франківської міської ради”.

Під час акції пацієнти зможуть отримати такі препарати:

  • Метформін/глібенкламід 500/5
  • Інсулін Insulatard 10 ml – 100 U/мл
  • Інсулін Mixtard 30HM 30/70 10ml
  • Інсулін Актрапід НМ 10 мл

Крім того, за потреби, хворі на цукровий діабет зможуть проконсультуватися з лікарем-ендокринологом.

На зображенні може бути: 6 людей

Ця ініціатива ЦМКЛ спрямована на покращення доступу до життєво необхідних ліків та медичної допомоги для людей з цукровим діабетом у Франківську. Скористайтеся можливістю отримати безкоштовний інсулін та професійну консультацію лікаря. Звертайтесь у кабінет №4 консультативної поліклініки ЦМКЛ з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 16:00.

Категорії
Здоров'я
Новини
Loading...