Через дефіцит в енергосистемі на Прикарпатті введуть графіки вимкнення для промисловості та бізнесу

Унаслідок похолодання та нестабільної ситуації через минулі обстріли, ситуація в енергосистемі України постійно змінюється. Тому НЕК «Укренерго» повідомила про застосування графіків обмеження потужності для...

Унаслідок похолодання та нестабільної ситуації через минулі обстріли, ситуація в енергосистемі України постійно змінюється. Тому НЕК «Укренерго» повідомила про застосування графіків обмеження потужності для підприємств, в тому числі і для Прикарпаття. Діяти вони будуть з 18:00 до 22:00.

Повідомило Прикарпаттяобленерго.

Графіки обмеження потужності – це документи, в яких є перелік великих споживачів області та потужність, до якої ці підприємства мають знизити своє споживання. Інформування таких підприємств про необхідність заощадження АТ «Прикарпаттяобленерго» вже провело в індивідуальному порядку. Надалі ці обмежувальні заходи мають контролювати керівники підприємств, підлаштовуючи свої виробничі процеси під доведену графіками потужність.

Окрім цього, енергетики просять обмежити споживання і побутових споживачів. Інформації про доведення графіків для населення наразі немає, втім потрібно бути готовими до різних можливих сценаріїв. Тож просимо бути підписаними на офіційні.

Категорії
Прикарпаття
Новини
Loading...