Нові медгарантії-2024: де на Прикарпатті лікувати безпліддя державним коштом

У 2024 році держава зробила серйозний крок назустріч парам, що мріють про батьківство. Так, до Програми медичних гарантій включили новий пакет медичних послуг «Лікування...

У 2024 році держава зробила серйозний крок назустріч парам, що мріють про батьківство.

Так, до Програми медичних гарантій включили новий пакет медичних послуг «Лікування безпліддя за допомогою допоміжних репродуктивних технологій».

Скористатися такою можливістю зможе значно більша кількість пацієнтів завдяки розширеним показанням у порівнянні із Бюджетною програмою.

Згідно із нововведеннями, держава забезпечуватиме супровід та лікування у закладах, які мають підписані договори із НСЗУ.  “Прикарпатський центр репродукції людини” перебуває на завершальному етапі, і вже після 1 липня українці зможуть скористатися послугами закладу безкоштовно.

Варто додати, що з 2005 до 2023 року в ДЗ «Прикарпатський центр репродукції людини» діяла Бюджетна Програма, яка гарантувала безкоштовну першу спробу штучного запліднення за умови відповідності вимогам (відсутність чи повна непрохідність маткових труб).

У Центрі вам можуть надати медикаментозне лікування, хірургічне, допоміжні репродуктивну методику та психологічну підтримку. З кожним пацієнтом тут працюють індивідуально, з урахуванням його потреб та можливостей.

Протягом 2023 року в заклад звернулося майже 3 тис. осіб. Медики провели близько 400 процедур допоміжних репродуктивних технологій. 226 жінок таки отримали бажану вагітність.

За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном +380 68 525 2828.

м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола 51г

Категорії
Здоров'я
Новини
Loading...