Житловий район «Manhattan UP» отримав акредитацію від Укргазбанку до участі в пільговій іпотеці єОселя

Вибір первинного житла в Івано-Франківську під пільгове державне кредитування стає ще більшим .  Компанія благодатно підписала з Укргазбанком меморандум про співпрацю в рамках програми Оселя , додавши до переліку акредитованих об’єктів ще один ЖК – « Manhattan UP» . « Manhattan UP» – це другий в Івано-Франківській області житловий комплекс від благо на...

Вибір первинного житла в Івано-Франківську під пільгове державне кредитування стає ще більшим . 

Компанія благодатно підписала з Укргазбанком меморандум про співпрацю в рамках програми Оселя , додавши до переліку акредитованих об’єктів ще один ЖК – « Manhattan UP» .

« Manhattan UP» – це другий в Івано-Франківській області житловий комплекс від благо на етапі будівництва, якийдоступний для купівлі в іпотеку. Наймасштабніший район будується на перетині вулиць Левицького та Набережна, в затишному районі недалеко від міського озера . Концепцією проєкту передбачено будівництво 6 великих кварталів із зеленими дворами, підземними паркінгами та інфраструктурою. Компанія планує налаштувати тут сучасний технологічний простір з магазинами, сервісами, школою та садочком. Ексклюзивом житлового району є басейн на даху , який буде реалізовано в кожному кварталі ЖК.

окремо « Manhattan UP» , купити первинне житло за пільговою іпотекою можливо також у ЖК « Family Plaza », що розташований на вул. ю. Пе л еша .

Загалом від моменту дії програми єОселя банки акредитували до участі 3 7 будівельн їх компаній та 84 ЖК , які будуються.

Сьогодні благо перша і єдина компанія в Івано-Франківській області, яка має пропозиції первинного житла під єОселя .

Реклама

Категорії
ТОП
Новини
Loading...