Інноваційні ваучери до 100 000 гривень для представників мікробізнесу Івано-Франківська

18квітня 2024 року розпочинається Конкурс підтримки інноваційного розвитку підприємництва у Івано-Франківській міській територіальній громаді, що надається у формі ваучерів для креативної економіки. Конкурс проводиться Департаментом інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв’язків, туризму...

18квітня 2024 року розпочинається Конкурс підтримки інноваційного розвитку підприємництва у Івано-Франківській міській територіальній громаді, що надається у формі ваучерів для креативної економіки.

Конкурс проводиться Департаментом інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв’язків, туризму та промоцій міста Івано-Франківської міської ради в рамках проєктної ініціативи «Створення інфраструктури для бізнесу, що постраждав від війни» та виконується в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів (SRER)», що реалізується ПРООН за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Метою конкурсу є сприяння розвитку підприємницької діяльності, надання фінансової підтримки мікробізнесу Івано-Франківська у вигляді інноваційних ваучерів для розвитку креативної економіки в місті.

За результатами конкурсу 10 переможців отримають до 100 000 грн на реалізацію своїх проєктів, пов’язаних з інноваціями.

Учасниками конкурсу можуть бути  суб’єкти мікропідприємництва, які здійснюють свою діяльність у Івано-Франківській міській територіальній громаді за напрямком: креативна економіка.

Тобто, потенційні учасники, які мають намір взяти участь у Конкурсі повинні впроваджувати свою діяльність у наступних сферах: реклами, архітектури, мистецтва і ремесел, дизайну, моди, кіно, відео, фотографії, музики, виконавського мистецтва, видавничої справи, наукових досліджень та розробок, програмного забезпечення, комп’ютерних ігор, електронних публікацій та телебачення/радіо.

Ваучери надаються на напрямками:

–       інноваційні ваучери: дослідження та розроблення нових видів продукції, що може включати конструкторські послуги, моделювання продукту, промисловий дизайн для продукту, налаштування продукту для нового типу клієнтів, розробка алгоритмів; сертифікація, патентування, ліцензування, що може включати оплату послуг за підготовку документів на отримання національних сертифікатів, патентів, ліцензій та проведення сертифікації, патентування, ліцензування в міжнародних організаціях; реєстрація авторського права; використання послуг конструкторських лабораторій, майстерень;

–       маркетингові ваучери: створення та оновлення вебсайтів, їх просування; розроблення бренду продукції, логотипу, дизайну упаковки; поширення продукції в онлайн магазинах; проведення промоційної та маркетингової кампанії;

–       ваучери на консалтингові послуги: підготовка досліджень і розробок, призначених для підвищення економічної ефективності та конкурентоспроможності бізнесу, що може включати підготовку бізнес-моделі, бізнес-плану, фінансового плану, підготовка експортної стратегії компанії, налагодження бізнес-процесів; оцінка інвестиційної привабливості та визначення вартості бізнесу для залучення інвестицій – оцінка бізнесу; оцінка бізнес-кейсів для інвестування власних ресурсів (наприклад розробки нових видів продукції, виходу на нові ринки, створення власного виробництва) – оцінка доцільності; консультаційні послуги із визначення напрямків розвитку бізнесу, здійснення стратегічного та операційного планування, з фінансових питань, маркетингової і кадрової політики, планування виробництва.

Для участі у Конкурсі подають наступні документи:

–    заява на участь у Конкурсі;

–    виписку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

–    опис проєкту;

–    кошторис (бюджет) проєкту.

Дані документи можна отримати за посиланням: https://surl.li/smpmh

Кожен потенційний учасник Конкурсу може подавати тільки один проєкт.

Останній день прийому проєктів – 7 травня 2024 року

З 18 квітня до 7 травня 2024 року надіслати заповнені, скановані та підписані документи на електронну адресу: [email protected]  або занести друковані примірники за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Укр.Перемоги, 23, “Промприлад.Реновація”, 3 поверх, офіс Управління проєктної діяльності Департаменту інвестиційної політики (в робочий час).

Для консультацій звертатись за  телефоном: 095 494 18 62.

Категорії
Місто
Новини
Loading...