Традиційна велоінспекція Івано-Франківськом

Традиційна велоінспекція на чолі з міським головою Русланом Марцінківим та комунальниками вирушила сьогодні середмістям. Від адмінбудинку, через площу Ринок вулицею Галицькою і до Довгої. ...

Традиційна велоінспекція на чолі з міським головою Русланом Марцінківим та комунальниками вирушила сьогодні середмістям.

Від адмінбудинку, через площу Ринок вулицею Галицькою і до Довгої.  Десь траву покосити, а десь вирівняти асфальт. Доручень Руслан Марцінків комунальникам дав чимало. Дещо виконати обіцяють найближчим часом, частину робіт обіцяють завершити за місяць.  

«Вулиця Довга, Пулюя, Карпатська, Північний бульвар, у той бік. В основному пішохідна зона на бульварах. На Північному бульварі навпроти «Плази». Також міжбудинкові проїзди у дворах на Північному бульварі. Цього тижня ми постараємося це зробити – залатати тротуари на мості на Галицькій. Там провалились плити перекриття, то ми свого часу, напевно, 10 плит поміняли нових. Треба заасфальтувати. Чекали погоди, тому що на тротуари треба брати такий піщанистий асфальт, а він хоче теплої погоди», – каже директор КП «Муніципальна дорожня компанія» Віталій Бурко.

Благоустрій дворів, ремонт міжбудинкових проїздів та покіс трави – такі доручення отримали комунальники від міського голови.  

«Дивилися двори, дивилися стан відновлення розкопок. Також велику увагу зосереджували на доступність, стани доріг, на косіння, на прибирання об’єктів благоустрою. Суттєвих зауважень не було, а ті роботи, які були заплановані, цього тижня мають бути виконані», – каже директор КП «Благоустрій» Михайло Яцків.

А далі велоінспекція вирушила перевіряти заклади освіти. Зокрема оглянули ліцей №17. Навчальний заклад чекає на ремонтні роботи. Їх розпочнуть, коли діти підуть на літні канікули.  

«Дивилися роботи, які потрібно зробити. Також заїхали в 17 школу, подивилися, як там ремонтуються санвузли. Також є питання по 17 школі, бо там треба розпочинати ремонт. Вівторкова інспекція за планом, тому працюємо над тим, щоби все було гаразд і було все прибрано, чисто і місто було впорядковане», – зазначив Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків.

До слова, попри брак кадрів у комунальних підприємствах міста, благоустрій в Івано-Франківській громаді впорядкований. 

Категорії
Місто
Новини
Loading...