Нищив майно у готелі та погрожував підірвати гранату. У Коломиї на Франківщині затримали підозрюваного

У Коломиї на Івано-Франківщині чоловік увірвався у приміщення готелю та почав нищити майно молотком. По прибутті поліцейських він погрожував підірвати гранату. Чоловіка затримали. Про...

У Коломиї на Івано-Франківщині чоловік увірвався у приміщення готелю та почав нищити майно молотком. По прибутті поліцейських він погрожував підірвати гранату. Чоловіка затримали.

Про це повідомили на Facebook-сторінці поліції області.

Як йдеться у дописі, увечері 29 травня до поліцейських звернувся власник готелю. Він розповів, що у приміщення закладу увірвався невідомий та почав молотком трощити майно. На місце виїхали коломийські поліцейські.

“Фігурант чинив активний опір правоохоронцям. До того, тримаючи в руках боєприпас, погрожував застосувати його. Однак завдяки злагодженим діям поліцейських зловмисника вдалося затримали, коли він намагався втекти з готелю через вікно”, — пишуть поліцейські.

Вибухотехніки вилучили предмет, схожий на корпус гранати Ф-1 із запалом, а також — молоток, пневматичний пістолет та мобільні телефони. Речові докази направили на експертизу.

Підозрюваного затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

“Правоохоронці оперативно встановили особу затриманого. Це — 38-річний житель села Сопів Коломийського району. Чоловік був у стані наркотичного сп’яніння. Раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності”, — додають поліцейські.

Коломийські слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 3 ст. 296 (хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Наразі поліцейські з’ясовують походження вилученої вибухівки.

Категорії
Трафунки
Новини
Loading...