Порошенко повідомив про початок діалогу з Facebook

Президент України Петро Порошенко наголошує на важливості відкриття українського офісу Facebook. “Діалог з офісом Facebook – розпочато. Перспектива щодо відкриття українського офісу Facebook дуже...

Президент України Петро Порошенко наголошує на важливості відкриття українського офісу Facebook.

“Діалог з офісом Facebook – розпочато. Перспектива щодо відкриття українського офісу Facebook дуже важлива”, – написав президент у Твіттер в п’ятницю.

Раніше глава компанії Facebook Марк Цукерберг відповів на запитання президента України Порошенка про можливість відкриття представництва Facebook в Україні.

Цукерберг сказав, що з часом таку можливість можуть розглянути і пояснив, що доцільність лежить у площині розвитку компанії, зокрема, розробки програмного забезпечення.

Він також розповів, що в РФ немає адміністрації соціальної мережі Facebook, яка модерує український сегмент мережі, модерацію здійснюють працівники представництва компанії в Дубліні, володіють мовою, на якому зроблено повідомлення.

“Звучали питання, чи модеруються росіянами повідомлення, написані українцями, в той час, коли між Україною і Росією триває конфлікт. Це не відповідає дійсності – у нас немає такого російського офісу. Тому кожен, хто думає, що модерація відбувається з російського офісу антиукраїнськими модераторами, помиляється “, – запевнив Цукерберг в ході сеансу відповідей на запитання користувачів соцмережі ввечері в четвер.

Джерело

Категорії
ВСЕУКРАЇНСЬКІ НОВИНИ
Новини
Loading...