Порошенко вимагає знизити тарифи на газ для населення України

Президент України Петро Порошенко вимагає до початку опалювального сезону знизити тарифи на газ для населення України, та розкрити таємницю формування тарифів ЖКГ. Про це...

Президент України Петро Порошенко вимагає до початку опалювального сезону знизити тарифи на газ для населення України, та розкрити таємницю формування тарифів ЖКГ.

Про це він сказав під час виступу в парламенті.

«Вимагаю до початку опалювального сезону зробити актуалізацію норм споживання тепла для будинків без приладів обліку теплової енергії. Для таких будинків слід зробити перерахунок, виходячи з фактичної тривалості та температури попереднього опалювального сезону.

Це дозволить перенести від 10 до 15% вже сплачених коштів за тепло на минулу зиму як аванс на наступний сезон», – сказав президент.

Він запевнив, що українська влада більше не буде приховувати інформацію про тарифи.

«Внесу проект закону про повне розкриття інформації по формуванню тарифів….ми більше ніколи не будемо дотувати заміські палаци такими ж цінами на газ чи електрику, як і сільські мазанки», – заявив Порошенко.

Раніше ми повідомляли, що глава уряду наказав створити новий незалежний професійний орган, який буде встановлювати тарифи на житло-комунальні послуги.

Нагадаємо, що прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк викликає міжнародних аудиторів для перевірки обгрунтованості встановлених тарифів на житло-комунальні послуги в Україні.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...