Параноя чи масові викрадення дівчат? На Прикарпатті черговий напад на дівчинку

Зранку 20 червня на 16-ти річну дівчинку, яка вигулювала домашню собаку, напав невідомий.   Про це “Галку” повідомили рідні дівчинки. За їхніми словами, в районі 22...

Зранку 20 червня на 16-ти річну дівчинку, яка вигулювала домашню собаку, напав невідомий.

 

Про це “Галку” повідомили рідні дівчинки.

За їхніми словами, в районі 22 школи та католицького монастиря, поблизу парку на Хоткевича, до юної франківчанки підійшов незнайомець в темному одязі, його голова і лице були закриті капюшоном. Без будь-яких слів він схопив дівчину за руку і почав тягнути.

Підліток спробувала відбитися від нападника парасолею і підняла крик – його почув випадковий перехожий, який налякав агресора – останній втік.

Дівчинка і її рідні повідомили про випадок міліцію.

Нагадаємо, раніше викрадення столося на городенківщині. Також у соцмережах є повідомлення про ще один випадок викрадення в селі Цянева, та в Коломиї. Міліція не бачить зв’язку у цих випадках. В УМВС в Івано-Франківській області в коментареві Версіям зазначили, що про ці випадки їм нічого не відомо. Мовляв, потрібно дуже виважено ставитись до різної інформації і не варто поширювати паніку та довіряти чуткам.

k0INC32ozzY-143463-1

Можливо тому користувачі соціальних мереж активно закликають прикарпаток не виходити з дому. Пов’язано це, нібито, зі зникненням в Івано-Франківській області вже двох дівчат за останній місяць. Географія злочинів стосується Косівського, Городенківського районів.

Джерело

Категорії
Аналітика
Новини
Loading...