Ціни на квартири в Івано-Франківську

З початку поточного року ціни на квартири в Івано-Франківську знизилися на 10% в доларовому еквіваленті, згідно соціологічних досліджень проведених спільнотою у мережі Фейсбук.  ...

З початку поточного року ціни на квартири в Івано-Франківську знизилися на 10% в доларовому еквіваленті, згідно соціологічних досліджень проведених спільнотою у мережі Фейсбук.

 

Покупці квартир в основному вибирають одно- і двокімнатні квартири з автономним опаленням. При цьому, пріорітетом у виборі житла залишається його вартість.

Купити однокімнатну квартиру в обласному центрі сьогодні можна за 15 000$ на околиці міста. В прицентральних районах і в центрі житло економ-класу коштуватиме дорожче на 1000 – 3000$.

Двокімнатну квартиру можна купити за суму від 17 000 $, трикімнатну – від 22 000 $. Як правило, вартість залежить від району, в якому розташований будинок.

Квартири бізнес-класу можна вибрати за суму від 25 000 $ на околиці міста, за 30 000 $ в прицентральних районах і за 35 000 $ в центрі Івано-Франківська.

Джерело

Категорії
Життя
Новини
Loading...