На Прикарпатті чоловіка судитимуть за насильство щодо дружини і 4-річної доньки

За інформацією Служби у справах дітей Снятинської РДА, у селі Джурів Снятинського району батько вчинив насильство щодо неповнолітньої дочки. Як повідомила начальник сектору молодіжної...

За інформацією Служби у справах дітей Снятинської РДА, у селі Джурів Снятинського району батько вчинив насильство щодо неповнолітньої дочки.

Як повідомила начальник сектору молодіжної превенції ГУ НП в області Алла Бойчук, до поліції надійшло повідомлення від жінки про те, що її чоловік прийшов додому о четвертій годині ранку у нетверезому стані і вчинив насильство відносно неї і відносно дитини.

“Дитина 2002 року народження. Чоловік дитину розбудив і лаявся до неї нецензурними словами, жінку виганяв з хати”, – розповіла правоохоронець.

Чоловік з дружиною перебувають у стадії розлучення.

На місце інциденту виїхали працівники поліції, а також повідомили про конфлікт у сім’ї службу у справах дітей та центр соціальних служб.

“Наш працівник склав протокол про насильство у сім’ї за ст. 173-2 КУпАП і направив на розгляд до суду. Батько визнає, що він справді вчинив насильство відносно жінки і психологічне насильство відносно дитини”, – розповіла Алла Бойчук.

За її словами, на Прикарпатті жінки чи не щодня скаржаться на неадекватну поведінку чоловіків.

З початку року зареєстровано 395 заяв, пов’язаних із вчиненням насильства в сім’ї. З них 32 повідомлення надійшло від дітей. З 395 заяв відкрито 175 кримінальних проваджень. За рештою – складені адмінпротоколи.

Джерело

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...