Apple запатентувала смартфон з загнутим екраном

Пристрій також буде оснащено віртуальними кнопками.    Компанія Apple отримала патент на пристрій з загнутими краями дисплея, віртуальними кнопками, перемикачами та інформацією, яка буде...

Пристрій також буде оснащено віртуальними кнопками.


 

 Компанія Apple отримала патент на пристрій з загнутими краями дисплея, віртуальними кнопками, перемикачами та інформацією, яка буде відображатися на краях екрану. Подібне оформлення пристрою зустрічається в Samsung Galaxy Edge.

Крім того, в 2014 році, майже за рік до випуску Galaxy Note Edge, Apple вже отримала патент на смартфон з загнутими краями. В новому патенті Apple пропонує зробити розрив між передньою стороною і бічними гранями дисплея, в той час, як Samsung в своїх пристроях використовує безперервний гнучкий екран.

Apple запатентувала смартфон з загнутим екраном

Аналітики припускають, що iPhone 7 буде обладнаний другим динаміком. На їх думку, для поліпшення якості звуку Apple також буде використовувати Cirrus Logic, а спікер розміститься на місці, де раніше був роз’єм для навушників.

Крім того, аналітик компанії KGI securitie Мін-Чі Куо припустив, що iPhone 7 Plus буде випущений з двома камерами. Крім того, Куо прогнозує, що смартфон вперше буде обладнаний оптичним зумом з 2-3-кратним збільшенням.

Джерело

Категорії
ВСЕУКРАЇНСЬКІ НОВИНИ
Новини
Loading...