Корисні та безкоштовні серівси для планування мандрівок

Для успішної мандрівки за кордон потрібно зовсім не багато: відповідні документи, знання англійської та спланований маршрут. Останнє легко можна зробити, скориставшись запропонованими ресурсами, а “підтягнути” розмовну...

Для успішної мандрівки за кордон потрібно зовсім не багато: відповідні документи, знання англійської та спланований маршрут. Останнє легко можна зробити, скориставшись запропонованими ресурсами, а “підтягнути” розмовну англійську у короткий термін найкраще із eWords.

Отож, 3 сервіси для планування мандівки:

– Tripmydream – український сервіс, який допомагає знайти дешеві пропозиції перельотів і проживання під заданий бюджет. Також на сайті є цікавий блог із різними ідеями для майбутніх подорожей.

– Eightydays – конструктор від білоруського стартапу для прокладання маршрутів, підбору авіаперельотів та готелів на Booking або Airbnb. Зараз веб-сайт працює у тестовому режимі, також є додаток для пристроїв на iOS.

– Google Trips – додаток від Google, який дозволяє збирати інформацію про поїздки та зберігати її офлайн. Сервіс автоматично складає список майбутніх поїздок, аналізуючи повідомлення в Gmail про бронювання авіаквитків, номерів у готелях тощо. 

Вчи англійську на ewords.com.ua та подорожуй впевнено!

Джерело

 

Категорії
Подорожі
Новини
Loading...