Для будівництва спорткомплексу НФК “Ураган” отримав ділянку в оренду на 22 роки

Футзальний клуб “Ураган” три роки тому отримав в оренду земельну ділянку в районі вулиці Пасічної, поблизу так званого «німецького» озера, для будівництва спортивного комплексу...

Футзальний клуб “Ураган” три роки тому отримав в оренду земельну ділянку в районі вулиці Пасічної, поблизу так званого «німецького» озера, для будівництва спортивного комплексу з міні-футболу.

Про це пише “Побудовано”.

Згодом клуб звернувся до міської влади з проханням продовжити термін користування орендованої ним території до 1 січня 2039 року, тобто на 22 роки. Минулого тижня рішення підтримала міська рада.

Згідно даних кадастрової карти, мова йде про земельну ділянку площею 1,62 га. Її цільове призначення – “для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту”. За законом територія відноситься до земель рекреаційного призначення, що не суперечить меті будівництва.

Pasichna

Земельна ділянка на кадастровій карті

Ще у 2014 році міська влада виставила земельну ділянку поблизу «німецького озера» на аукціон. За умовами торгів вона передавалася в оренду терміном на 5 років, для будівництва спортивного комплексу з міні-футболу.

Тоді переможцем аукціону став НФК “Ураган”. За результатами торгів, розмір річної плати за оренду земельної ділянки мав скласти 77 164,80 грн.

Pasichna - 1

Місцезнаходження майбутнього спорткомплексу

Категорії
Побудовано в Івано-Франківську
Новини
Loading...