Національна прем’єра фільму«ВОЇНИ ДУХУ» в кінотеатрах України

ДОКУМЕНТАЛЬНИЙ ФІЛЬМ «ВОЇНИ ДУХУ» ЧЕСТЬ ВІРНІСТЬ БРАТЕРСТВО КРАЙНІ ДНІ ГОДИНИ ХВИЛИНИ ГЕРОЇЧНОЇ ОБОРОНИ ДАП В КІНОТЕАТРАХ УКРАЇНИ З 19 СІЧНЯ 2017 РОКУ. Автори фільмуАнна...

ДОКУМЕНТАЛЬНИЙ ФІЛЬМ «ВОЇНИ ДУХУ» ЧЕСТЬ ВІРНІСТЬ БРАТЕРСТВО КРАЙНІ ДНІ ГОДИНИ ХВИЛИНИ ГЕРОЇЧНОЇ ОБОРОНИ ДАП В КІНОТЕАТРАХ УКРАЇНИ З 19 СІЧНЯ 2017 РОКУ.

Автори фільмуАнна Мартиненко та Тетяна Кулаковська – представляють національний документальний фільм «ВОЇНИ ДУХУ». Хронометраж фільму 48 хвилин. Картина озвучена музикою українських виконавців – Орестом Лютим та KatyaChillyGroup.

            Фільм розповідає про трагедію героїчної оборони ДАП, передумови, які призвели до захоплення ворогом цієї позиції.

У стрічці показана історія п’яти крайніх днів захисту донецького аеропорту та перебування двох героїв у полоні. Герої фільму, Анатолій Свирид, позивний «Спартанець», Юрій Шкабура, позивний «Сталкер», Костянтин Кузик, позивний «Днєстр» висловлюють свою думку щодо війни, показані людські стосунки у доленосній ситуації. Фільм наповнений матеріалами з місця події і розповідає про долі багатьох живих та загиблих героїв.

            Фільм «ВОЇНИ ДУХУ» має індекс визначення умов розповсюдження, демонстрування – «ЗА». Не містить сцен насилля та жорстокості.

По всій країні живуть захисники аеропорту, а також – сім’ї загиблих на війні. Тож наш фільм є основою, щоб вшанувати пам’ять полеглих захисників, знати більше з новітньої історії України, провести патріотично-культурні заходи.

 

За підтримки «Центру військової підготовки та інформації ОЛЕКСАНДРА ШЕВЧЕНКА» наш друг – МСТИСЛАВ ТАРАС – боєць, який добровольцем пішов на фронт, пройшов Іловайськ, голова благодійного фонду «ТОБІ», на Івано-Франківщині буде представляти фільм глядачам, проводити культурно-патріотичні заходи на основі переглядів фільму«ВОЇНИ ДУХУ».

 

Запрошуємо до перегляду фільму «ВОЇНИ ДУХУ» у кінотеатрах  школярів, учнів професійних училищ та ліцеїв, студентів ВИШів. Це важливий патріотично-виховний захід для молодого покоління і актуальна культурно-просвітницька подія України. Стрічка «ВОЇНИ ДУХУ» про ЧЕСТЬ, ВІРНІСТЬ, БРАТЕРСТВО. Приклад для молодого покоління, як залишатися людяними і незламними у найважчих життєвих ситуаціях. Наші військові по всіх містах України готуються до показів фільму у кінотеатрах, щоб представити стрічку юним глядачам, відповісти на їхні запитання, вшанувати пам’ять загиблих та провести патріотично-виховні зустрічі.

 

Творча група фільму «ВОЇНИ ДУХУ»:

Анна Мартиненко, Тетяна Кулаковська – автори і творці фільму. Готуємо до показу на екранах країни цикл п’яти документальних фільмів «ПОЗИВНИЙ ЗЕНІТ».

Богдан Савруцький – операто-постановник. 

Максим Лушпіган – звукорежисер наших фільмів. Саунд-дизайнер, звукорежисер, аранжувальник, композитор. Керівник музичної майстерні «Асантісана».

Віктор Огризько – спеціаліст технічного забезпечення. Був мобілізований, учасник бойових дій, воював на Луганщині.

Дмитро Нестеров – мастеринг, кольорокорекція.

Ірина Яковенко – графічний дизайн.

Юрій Підлісевич– інженер монтажу.

Микола Мельник – переклав фільм англійською для показів закордоном. Талановитий лікар – анестезіолог.

Тетяна Жила – юрист з питань інтелектуальної власності.

Категорії
Життя
Новини
Loading...