“Один удар – два трупи”: у Франківську п’яний екс-беркутівець погрожував поліцейським

Адміністративний протокол на колишнього працівника розформованого спецпідрозділу «Беркут» склав нещодавно спільний патруль Поліції та «Муніципальної варти»   Чоловік погрожував правоохоронцям фізичною розправою та кричав...

Адміністративний протокол на колишнього працівника розформованого спецпідрозділу «Беркут» склав нещодавно спільний патруль Поліції та «Муніципальної варти»

 

Чоловік погрожував правоохоронцям фізичною розправою та кричав що був у АТО снайпером.

– Ми зробили зауваження чоловікові який ішов по проїжджій частині, – розповідає інспектор варти Роман Орловський. – Та замість адекватно зреагувати на наші слова, він почав матюкатися, погрожувати та лізти у бійку. Казав нам, що від нього один удар, і тут будуть два трупи. Довелося застосовувати до нього кайданки. Найнеприємніше, що п’яний чоловік лаявся також і на дівчину-поліцейську…повідомляє Муніципальна Варта Івано Франківськ.

На колишнього «беркутівця» склали два протоколи за статтями КУпАП 173 ( хуліганські дії) та 185 ( непокора законним вимогам поліцейського при виконанні службових обов’язків). Цікаво, що поки він перебував у міськвідділі, друг дебошира дзвонив на гарячу лінію 102 і повідомляв про начебто незаконне затримання.

Джерело

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...