Київська команда запустила сервіс поїздок SECRET TICKET

Хочете кудись поїхати на вікенд, але не знаєте куди? Кияни Тетяна Косянчук і Сергій Клепик придумали, як вирішити цю проблему. Вони запускають сервіс Secret Ticket –...

Хочете кудись поїхати на вікенд, але не знаєте куди? Кияни Тетяна Косянчук і Сергій Клепик придумали, як вирішити цю проблему. Вони запускають сервіс Secret Ticket – подорожі Україною наосліп. Потрібно лише вибрати дату поїздки, після чого вам забронюють квитки, житло і складуть детальний план місць, які потрібно відвідати. А про те, куди ви поїдете, дізнаєтеся тільки напередодні поїздки.

 

Тетяна багато подорожує, возить групи по Україні та за кордон. “У січні я дізналася про схожий сервіс в Іспанії, захотілося зробити таке в Україні. Я люблю подорожувати, знаю, що в Україні багато цікавих неймовірних міст. А ще друзі та знайомі часто запитували – як тобі вдається так багато їздити? А я зрозуміла, що відпустка – це не обов’язково 10 днів влітку або взимку, а й короткі подорожі на два дні. Це інший світ, нові люди, новий ти”, – розповіла Тетяна.
 
 
У лютому 2017 року вона поділилася ідеєю з Сергієм, вони взялися за роботу і вже запустили сервіс в тестовому режимі. У цей період один “секретний квиток” коштує 1190 грн, якщо їдете компанією – по 700 грн за кожну додаткову особу. Перші поїздки заплановані на 15 травня поточного року. Після цього ціни трохи зростуть: 1890 грн за перший квиток і 995 за кожну наступну особу.
Відправляти будуть поїздом (плацкарт, за бажанням можна доплатити за купе) або автобусом, а місця бронювати в недорогих, але перевірених готелях і хостелах – чистих і зі зручною дислокацією. “Ми розмовляємо з місцевими, досліджуємо, шукаємо – щоб в кожному місті знайти і видатні місця, і нестандартні. Можна дотримуватися рекомендацій, а можна приїхати і просто гуляти навмання – куди доля заведе. Найприємніше – ти не знаєш, куди потрапиш. Не потрібно думати, вибирати, організовувати. Просто їдь”, – пояснила Тетяна. Якраз зараз вони з Сергієм в подорожі – тестують один з напрямків.
 

ain.ua
 

 
 
 
Єдині інвестиції в проект, як запевняють засновники, – час і досвід. “І бажання, щоб люди виривалися з роботи і подорожували”, – говорить вона. З розробкою напрямків і сайтів засновникам також допомагають друзі. “Зараз збираємо заявки, щоб зрозуміти кількість бажаючих. Якщо буде потрібно – будемо працювати ночами”, – заявила Таня.
 
 
Поки в базі всього десять міст. Це не розкручені туристичні напрямки в Україні, про які мало хто знає. В майбутньому команда обіцяє розширювати базу подорожей по Україні, а з запуском безвізу також пропонуватимуть “секретні квитки” в Європу.
 

facebook.com
 

 
А ще у проекту є благодійна складова. “Ми вирішили 10% з кожного “Секретного квитка” витрачати на організацію поїздок та екскурсій для дітей з дитячих будинків”, – пишуть засновники.

Категорії
Подорожі
Новини
Loading...