В Івано-Франківську може з’явитися “Літературний дворик”

Невдовзі у на вулиці Січових Стрільців, 56 можуть облаштувати Літературний дворик.   “Це місце хоч нібито є зеленою зоною, проте його завжди використовували як місце...

Невдовзі у на вулиці Січових Стрільців, 56 можуть облаштувати Літературний дворик.

 

Це місце хоч нібито є зеленою зоною, проте його завжди використовували як місце для встановлення літніх майданчиків. Хотілося, щоб цей невеликий скверик використували за призначенням, тому і виникла ідея облаштувати тематичну відпочинкову зону, своєрідне місце для читання – “Літературний дворик”, – зазначив автор ідеї, журналіст Дмитро Свінціцький .

На невеликій території планують облаштувати локацію для Буккросингу*, зручні лавочки, велопарковки, площа для проведення презентацій та декілька інтерактивних речей, які заохочуватимуть людей, а, головне, дітей до читання, повідомляють Франківчани з посиланням на westnews

Візуалізувала майбутній “Літературний дворик” компанія “Design Factory”.

Така ідея є дуже цікавою, і ми однозначно підтримаємо цей проект, оскільки це дасть нам можливість реалізувати у Івано-Франківську ще одну не лише відпочинкову зону, але і своєрідне культурно-туристичне місце для мешканців і гостей міста“, – зазначив директор Департаменту житлової, комунальної політики та благоустргою Івано-Франківська Михайло Смушак.

 

Всі охочі, які мають бажання долучитися до створення “Літературного дворика”, можуть звертатися за телефоном 096-96-75-880.

Категорії
Життя
Новини
Loading...