Водія, що зніс огорожу на Дністровській, суд позбавив водійських прав

Суд присудив Кафарському Олегу Володимировичу за ч. 2 ст.130, ст. 124 КУпАП – штраф 20 400 грн і позбавлення прав керувати транспортними засобами на...

Суд присудив Кафарському Олегу Володимировичу за ч. 2 ст.130, ст. 124 КУпАП – штраф 20 400 грн і позбавлення прав керувати транспортними засобами на 3 роки.

Про це йдеться у постанові Івано-Франківського міського суду від 2 червня, пишуть Франківчани посилаючись на Галицький Кореспондент

Нагадаємо, ДТП трапилась ввечері 15 травня, на перехресті вулиць Василіянок та Дністровська. Автомобіль “Міцубісі Лансер” зніс металеву огорожу, яка відділяла тротуар від проїжджої частини. У поліції повідомили – водій був без прав та ще й напідпитку.

Очевидці аварії впізнали в чоловіку сина колишнього народного депутата Володимира Кафарського – Олега Кафарського, який виявився працівником Івано-Франківського міськомго відділу державної виконавчої служби. Як повідомила поліція водійських прав при чоловіку не було, вони були вилучені ще раніше через кермування автівкою у нетверезому стані.

 

 

Категорії
Життя
Новини
Loading...