В “Карпатському морі” відкрили порт Франківськ. ФОТО

Сьогодні, 12 траня в Івано-Франківську на “Острів кохання” в порт “Франківськ” причалили перші шлюбки. Саме так прибула команда фестивалю Porto Franko на прес-конференцію пресформанс....

Сьогодні, 12 траня в Івано-Франківську на “Острів кохання” в порт “Франківськ” причалили перші шлюбки. Саме так прибула команда фестивалю Porto Franko на прес-конференцію пресформанс.

Сьогодні “корабель” пришвартувався до Карпатського моря у порт Франківськ, а вже за два дні відбудеться офіційне відкриття у Франківську. Директор драмтеатру Ростислав Держипільський зауважив, що на франківців та гостей міста чекає насичена та цікава програма. 

“Відкриття фесивалю Порто Франко в середу о 21.30 символізуватиме, що наш морський лайнер Карпатського моря вирушає у надзвичайно серйозну подорож, на кілька днів. Але це, початок всесвітньої подорожі найсильнішого міста, столиці Прикарпаття – Івано-Франківська”, – зауважив Ростислав Держипільський.

Співзасновник фестивалю Ілля Розумейко розповів про жовтий контейнер, який встановили вночі у центрі міста. За його словами, суть сучасного мистецтва – це не саме мистецтво, а реакція людей на нього. За короткий часу люди в соцмережах написали чимало думок стосовно появи великого контейнера.

У Франківську на кількох локаціях читатимуть пізнавальні лекції, покажуть вистави та фільми непересічних режисерів, звучатиме якісна музика тощо. Буде вражаюче.

Вся програма фестивалю  на сайті >>>>>

Untitled

Untitled

Untitled

Категорії
Новини
Новини
Loading...