За півроку на Прикарпатті до суду скеровано вдвічі більше корупційних правопорушень, ніж за аналогічний період минулого року

Криміногенна ситуація покращилась, рівень злочинності продовжує залишатись одним із найнижчих у державі, а кількість облікованих правопорушень зменшилась на 12%. Про це під час оперативної...

Криміногенна ситуація покращилась, рівень злочинності продовжує залишатись одним із найнижчих у державі, а кількість облікованих правопорушень зменшилась на 12%.

Про це під час оперативної наради повідомив прокурор Івано-Франківської області Олександр Стратюк, інформують Франківчани.

Олександр Стратюк зазначив, що органи прокуратури продовжують ефективно виконувати покладені законом функції на основних напрямках прокурорської та слідчої діяльності.
«Завдяки скоординованим заходам правоохоронних органів покращено криміногенну ситуацію. Рівень злочинності продовжує залишатись одним із найнижчих у державі, а кількість облікованих правопорушень зменшилась на 12%. На третину менше вчинено особливо тяжких кримінальних правопорушень, значно скоротилося число злочинів проти життя та здоров’я особи», – підкреслив прокурор.
 
Олександр Стратюк також відмітив, що у порівнянні з минулим роком, майже вдвічі більше складено обвинувальних актів про корупційні правопорушення та злочини у бюджетній і земельній сферах.
 
Керівникам місцевих прокуратур Олександр Стратюк вкотре нагадав про роботу зі зверненнями громадян та особисті прийоми. 
 
«Позитивним є те, що маємо менше скарг із питань досудового розслідування, а багато звернень громадян уже вирішуються на місцях. Однак, щоб я не чув, що якась людина, котра приїде до вас за захистом своїх прав, не прийнята, бо це не ваш прийомний день. Поверніться обличчям до людей», – зазначив прокурор області.

Категорії
Новини
Новини
Loading...