Франківські підприємці не хочуть змінювати вивіски та подають на комунальників до суду. ВІДЕО

Деякі підприємці не бажають змінювати яскраві брендові вивіски на такі, що відповідають нормам. Вже зареєстрований перший позов до суду щодо перевірки Муніципальною інспекцією належного...

Деякі підприємці не бажають змінювати яскраві брендові вивіски на такі, що відповідають нормам. Вже зареєстрований перший позов до суду щодо перевірки Муніципальною інспекцією належного вигляду зовнішньої реклами.

Підприємці звертаються до суду з вимогою скасувати рішення виконкому. Адже дії “зеленої поліції” розцінюються як перешкоджання підприємницької діяльності. В мерії ж пропонують не давати жодних преференцій бізнесменам, які ігноруватимуть норми благоустрою в Івано-Франківську.

Читайте також: Суд призупинив рішення Івано-Франківського виконкому «Про Порядок розміщення вивісок»

У галузевому департаменті зазначають, Муніципальна інспекція надалі продовжуватиме нагляд за несанкціонованою рекламою на фасадах. Однак в роботі послуговуватимуться попереднім рішенням виконавчого комітету. Про порядок розміщення вивісок на території міста. Єдина відмінність – підприємцям тепер не обов’язково погоджувати елементи реклами з міською владою. Тож комунальники розраховують на їхню свідомість і порядність.

Читайте також: В Івано-Франківську з 1 липня комунальники демонтують всі невідповідні рекламні вивіски

Раніше фахівці комунального Департаменту попереджали підприєців про необхідність привести до порядку рекламні елементи фасаду. Відповідно до норм благоустрою. Для цього навіть встановили терміни. З липня Муніципальна інспекція активно перевіряє “домашнє завдання” місцевих бізнесменів.

Детальніше у сюжеті ТРК ВЕЖА.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...