«Пішохідний фонтан» на стометрівці обійдеться Франківську у 6 мільйонів гривень

В Івано-Франківську знайшли підрядника, який збудує пішохідний фонтан біля стоматкорпусу за 6 мільйонів 99 тисяч гривень. Сьогодні, 27 липня відбувся аукціон щодо  реконструкції площі перед стоматкорпусом з...

В Івано-Франківську знайшли підрядника, який збудує пішохідний фонтан біля стоматкорпусу за 6 мільйонів 99 тисяч гривень.

Сьогодні, 27 липня відбувся аукціон щодо  реконструкції площі перед стоматкорпусом з улаштуванням фонтанів. В торгах прийняло участь 4 компанії: ТОВ Абсолют-Клімат”, ТОВ “ЛЕКС”, ТОВ ІМПЕРІЯ ВОДИ УКРАИНА та ТОВ “ВА ЛАЙТИНГ ПРОДЖЕКТ”. Перемогу в аукціоні отримало останнє, підприємство запроопонувало найнижчу ціну і зобов’язалось виконати роботи за 6 099 000 гривень. 

Хоча, ще в травні на оперативній нараді у мера директор департаменту житлової, комунальної політики і благоустрою Михайло Смушак повідомляв, що до кінця 2017 року поблизу стоматкорпусу мають наміри встановити новий пішохідний фонтан. Орієнтовну вартість тоді оцінили у 2,5 млн грн.

Як повідомлялось раніше, концепцію проекту розрообляли молоді спеціалісти Назарій Рогів, Aндрій Коман та Андрій Назаренко. Проект виготовило ТОВ “Імперія води” з Києва. Фонтан може з’явитись у Франківську вже до кінця року.

Довідка.

За даними аналітичної платформи “YouControl”  засноване 28 грудня 2012 року. Керівником підприємства зазначений Хайретдінов Валерій Інзирович. Основний вид діяльності – виробництво електричного освітлювального устатковання. Також підприємство виконує електромонтажні роботи, займається оптовою торгівлею, здійснює діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, а також займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Розмір статутного капіталу – 1500 гривень.

Категорії
Побудовано в Івано-Франківську
Новини
Loading...