Прикарпатські баскетболістки стали переможцями європейської універсіади

Сьогодні, 2 серпня, в Івано-Франківську відбулась прес-конференція чемпіонів європейської універсіади-2017 – студентської жіночої збірної Прикарпатського національного університету з баскетболу. Про це повідомляє “Галицький Кореспондент”. “Це...

Сьогодні, 2 серпня, в Івано-Франківську відбулась прес-конференція чемпіонів європейської універсіади-2017 – студентської жіночої збірної Прикарпатського національного університету з баскетболу.

Про це повідомляє “Галицький Кореспондент”.

“Це перемога не лише нашого університету, а й всього Прикарпаття. Це заслуга самих дівчат, і звісно ж, їхнього тренера. Цей вид спорту є цікавим і дуже видовищним, і я хочу мріяти, що в 2020-му ми вітатимем олімпійських чемпіонів з баскетболу 3х3. Мало які види ігрового спорту збирають стільки вболівальників. Сподіваюсь, що матимемо потужну команду, адже результати, які ми маємо зараз, є аж ніяк не випадковими. Університет веде системну роботу, а не шукає легіонерів, і це запорука нашого успіху”, – розповів Ігор Цепенда, ректор ПНУ.

Юрій Процюк, головний тренер команди, додав, що з усіх українських та міжнародних змагань, в яких дівчата брали участь, вони завжди повертались з медалями – бронзовими, срібними, золотими. Також зазначив, що попереду – світові змагання, де буде надзвичайно жорстка конкуренція. Втім, з Європи там буде лише дві команди – українська та литовська.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...