Росіяни — лідери за відвідуваністю Прикарпаття серед іноземних туристів — дослідження

Частка громадян Російської Федерації, що відвідали Івано-Франківську область у 2016 році складає більше 15%     Про йдеться в повідомленні управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції,...
Частка громадян Російської Федерації, що відвідали Івано-Франківську область у 2016 році складає більше 15%
 

 
Про йдеться в повідомленні управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій на сайті Івано-Франківської ОДА.
 
Дослідження структурний підрозділ ОДА проводив спільно з оператором мобільного зв’язку “Київстар”.
 
За даними дослідження, минулого року на Прикарпаття приїхало понад 4,3 млн відвідувачів-абонентів Київстар з 23 областей України. В той же час, за офіційними статистичними даними, чисельність туристів і екскурсантів становила 2,1 млн осіб (без урахування гостей садиб сільського зеленого туризму). Окрім того, оператором було зафіксовано 97,6 тис. осіб-абонентів закордонних мереж.

“Серед лідерів іноземного потоку – Російська Федерація (15,26%), Польща (14,38%), Італія (9,52%), Молдова (7,36%), Естонія (6,68%) і Білорусь (6,68%). Звичайно, слід враховувати, що в отриманих даних є частка так званих трудових мігрантів, що властиве всім областям Західної України”, — йдеться в повідомленні.

 
Найбільше відвідувачів приїжджає на Прикарпаття у серпні – понад 480 тис. українських (крім мешканців Івано-Франківщини) та понад 11 тис. іноземних абонентів. Практично однакові високі показники зафіксовано у грудні-січні, травні та вересні.
Категорії
Новини
Новини
Loading...