У День Незалежності франківці у вишиванках матимуть змогу їздити в тролейбусах безкоштовно

Про це йшлося сьогодні, 15 серпня, під час оперативної наради у міського голови.  24 серпня у Івано-Франківську традиційно пройде акція безкоштовного проїзду в тролейбусах...

Про це йшлося сьогодні, 15 серпня, під час оперативної наради у міського голови.

 24 серпня у Івано-Франківську традиційно пройде акція безкоштовного проїзду в тролейбусах мешканцям та гостям міста у національному одязі.

Також стлао відомо, як заходи відбудуться у місті з нагоди 26 річниці Незалежності України, інформує West News

«Багато заходів заплановано. Зокрема, в ніч на 23 серпня – ніч українського кіно. 24 серпня– на пішохідній зоні вулиці Незалежності відбудуться художня акція та акція «Музичні балкони». Ввечері – великий святковий концерт на сцені міського озера. А 26 серпня – вперше на Вічевому майдані буде проведено фестиваль весільно-ресторанної музики «ЛабухFest. Приходьте, буде цікаво та весело протягом дня. Окрім того, в мікрорайонах міста заплановані родинні свята», – розповіла директор департаменту культури Надія Загурська.

«В рамках святкування відбудеться турнір з шахів в клубі «Дебют». А на кортах ДЮСШ «Олімп» відбудеться юнацький тенісній турнір за участю 12-ти країн Європи. А міський центр «Інваспорт» на своїй базі на Симоненка проведе змагання для людей з особливими потребами. Окрім того, відбудеться сеанс одночасної гри з шашок-64, зокрема, чемпіонка світу Ольга Балтажі дасть майстер клас 23 серпня на Площі Місцевича. Також, великий акцент в нас буде на сімейне дозвілля», – наголосив Віталій Матешко, директор департаменту молодіжної політики та спорту.

«Закуповується новий прапор, відтак, відбудеться його освячення на Вічевому майдані. 23 серпня о 16 годині на Площі Ринок відбудуться благодійні забави «Як у нас на Україні» для сімей-переселенців. 24 серпня у храмах міста буде відслужена молебень, а також покладання квітів до пам’ятників міста. Того ж дня, буде святкова хода від пам’ятника Франка до Вічевого майдану за участю громади міста», – додала заступним начальника відділку внутрішньої політики Олександра Стефанишин.

Категорії
Новини
Новини
Loading...