В Івано-Франківську для сімей бійців АТО збудують багатоквартирний будинок

В Івано-Франківську розпочалось засідання постійної комісії обласної ради з питань захисту прав учасників і ветеранів антитерористичної операції на Сході України та їх сімей. Комісія...

В Івано-Франківську розпочалось засідання постійної комісії обласної ради з питань захисту прав учасників і ветеранів антитерористичної операції на Сході України та їх сімей.

Комісія розглянула питання про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Довженка, 21 у селі Крихівці Івано-Франківської міської ради та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, інформує Фіртка.

Мова йде про площу у 1,4098 га, яку хочуть поділити на дві ділянки: 0,9079 га та 0,5019 га.

Рішення комісії дасть змогу провести державну реєстрацію.

Також після цього ГО “Івано-Франківська обласна спілка учасників та інвалідів АТО” зможе розпочати розробку проекту землеустрою на площі 0,5019 га зі зміною його цільового призначення для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Комісія з питань захисту прав учасників і ветеранів АТО та їх сімей погодила це рішення. Проект землеустрою повинна затвердити обласна рада.

Категорії
Новини
Новини
Loading...