На Прикарпатті очікують на сильні вітри

Ввечері 5 жовтня та вночі 6 жовтня в Івано-Франківській області очікується посилення швидкості вітру до 25-30 м/с. Про це йшлося під час селекторної наради...

Ввечері 5 жовтня та вночі 6 жовтня в Івано-Франківській області очікується посилення швидкості вітру до 25-30 м/с.

Про це йшлося під час селекторної наради під головуванням віце-прем’єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка.

Участь у роботі селектору взяли перший заступник голови облдержадміністрації Марія Савка, перший заступник начальника управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в області Ігор Оксентюк, представники відповідних служб.

Зазначалося, що у період негоди можливе пошкодження ліній електропередач, повали дерев та металевих конструкцій. Тож жителям Прикарпаття радять обмежити перебування на вулиці в час буревію, особливо поблизу дерев, не залишати без нагляду дітей. А у разі виникнення надзвичайної ситуації, звертатися до аварійно-рятувальних служб.

Опісля наради Марія Савка за дорученням віце-прем’єр-міністра провела засідання регіонального оперативного штабу щодо подолання можливих наслідків негоди. Посадовець наголосила на готовності відповідних служб  до можливої природної стихії.

Категорії
Новини
Новини
Loading...