Учні 6-х класів забезпечені новими підручниками лише на 12%

Управління освіти і науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради повідомляє, що у видавництвах України надруковані підручники для учнів 6-х класів (21 назва) відповідно до...

Управління освіти і науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради повідомляє, що у видавництвах України надруковані підручники для учнів 6-х класів (21 назва) відповідно до нового Державного стандарту.

За постачання навчальної літератури в область відповідає  Івано-Франківське державне підприємство по торгівлі Міністерства освіти і науки України, пише КУРС.

На днях у підприємство поступили підручники з предметів: “Історія України. Всесвітня історія”, “Світова література”, “Англійська мова”, “Трудове навчання (для хлопців)”, “Образотворче мистецтво”, що складає 12% від загального Плану завозу підручників.

Читайте також: На Прикарпатті діти передали пораненому вояку гроші та патріотичні браслети для його побратимів

Станом на 16.09.2014 р. учні 6-х класів загальноосвітніх навчальних закладів м. Івано-Франківська не забезпечені підручниками відповідно до нового Державного стандарту. У навчальному процесі використовується література 2006 року видання та безкоштовні електронні версії підручників для 6-го класу у мережі Інтернет.

Категорії
Життя
Новини
Loading...