У Києві взяли реванш “Франківськ-ПНУ”

 У неділю баскетболістки “Франківська-ПНУ” реваншувались за поразку у першому поєдинку проти столичного “КСЛІ-Київ-Баскет”. Програвши стартову десятихвилинку з різницею у “-2”, франківські баскетболістки не склали...

 У неділю баскетболістки “Франківська-ПНУ” реваншувались за поразку у першому поєдинку проти столичного “КСЛІ-Київ-Баскет”.

Програвши стартову десятихвилинку з різницею у “-2”, франківські баскетболістки не склали зброю і очковий ривок 11:3 у другій чверті дозволив команді Юрія Процюка піти на велику перерву лідерами гри – 38:36 – пише Фіртка.

У наступних двох відрізках поєдинку “Франківськ” лише нарощував перевагу, що втілилось у перемогу з різницею в 11 очок – 82:71 на користь франківських баскетболісток. Як і в суботу найвлучнішою у матчі стала Христина Філевич, в активі якої 31 очко.

Наступні свої матчі БК “Франківськ-ПНУ” проведе на домашньому паркеті 23-24 лютого. Суперником наших баскетболісток буде дублюючий склад суперлігових “Вінницьких Блискавок”.

Завдяки одній перемозі у столиці БК “Франківськ-ПНУ” скоротив відставання від “КСЛІ-Київ-Баскет”, що розташувався на першій сходинці, до одного пункту.

Категорії
Новини
Новини
Loading...