У лікарні помер онкохворий хлопчик з Калущини

Маленький калушанин Іван Бакланов, що страждав від онкозахворювання, загинув на першому році боротьби зі страшною хворобою. Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомила мама...

Маленький калушанин Іван Бакланов, що страждав від онкозахворювання, загинув на першому році боротьби зі страшною хворобою.

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомила мама хлопчика Галина Бакланова-Ліщинська.

Наш Ванічка Ангелик! На жаль, він не витримав ускладнень після п’ятого блоку хіміотерапії. Ці останні дні були дуже важкими для нас, він тримався, та в Бога на нього інші плани. Дякуємо всім хто вірив в нас і підтримував”, – зазначила жінка.

Нагадаємо,  Іванко Бакланов — один із двійні родини з Підгірок. Взимку 9-місячний хлопчик потрапив в обласну дитячу клінічну лікарню з діагнозом “нейробластома на лівому наднирнику, пухлина (рак нервової системи) з агресивними ознаками”.

За состанніми новинами, онкохворий малюк з Калуша готувався до пересадки кісткового мозку, адже пухлина зменшилася вдвічі, пише Бліц-інфо.

Однак, за словами Оксани Базюк, дитину можна було врятувати, якби не халатність медиків.

“Страшно дивитися на почорнілого від горя тата. Страшно дивитися, як мама, немов голуб у клітці б’ється, і чекає, що її Ванюша прокинеться і покличе її! Ангелик лежить у білі трунвочці вкритий морем квітів і сліз! І як не хочеться це казати”так мало бути” – ні, не мало! Недбальство і халатність наших лікарів вбило Ванюшу. А кожен, хто “вмив руки” відповість за свої вчинки”, —підкреслила Оксана.

Похорон відбудеться завтра, 2 травня об 11:00, за адресою вулиця Хіміків 6/12.

Читайте також: В Івано-Франківську через невідому хворобу помер 9-річний хлопчик

Категорії
Новини
Новини
Loading...