Франківчани скаржаться на стриптиз-бар, що на вулиці Мазепи

В Івано-Франківську на вулиці Мазепи, 65 у багатоповерховому будинку з жовтня 2016 року функціонує стриптиз бар “Парадіз”. Працює заклад з 21:00 до 6:00. Шум...
В Івано-Франківську на вулиці Мазепи, 65 у багатоповерховому будинку з жовтня 2016 року функціонує стриптиз бар “Парадіз”.

Працює заклад з 21:00 до 6:00. Шум та вібрації від вентиляції розносяться по всій будівлі і не дають людям нормально жити. З такою проблемою до редакції Бліц-Інфо звернувся мешканець будинку Ростислав Кошка.
 
“Заклад знаходиться в цоколі, який не передбачався під такий заклад, там немає належної вентиляції. Тому використовують потужну промислову витяжку, яку монтували у вікно в стіні. До того ж в залі курять кальян та сигарети. Відтак, вентиляція працює цілу ніч, а ми не маємо спокою”,- скаржиться чоловік.
 
За його словами, мешканці будинку подавали скарги у всі можливі інстанції, які виявили ряд порушень. Зокрема, відсутність дозволу на нічний режим роботи та пожежної служби на діяльність в цьому приміщенні.
 
Однак, не все так легко. Ростислав  каже, що Держпродспоживнагляд в Івано-Франківській області відповів, що їм не вистачає даних про підприємця, який здійснює таку діяльність, щоб провести заміри і перевірку.
 
“Всі дані в них повинні бути, бо виїжджали на об’єкт у складі комісії від мера нашого міста. Проте, служба брала пасивну участь. Ніхто не взяв у адміністратора документи, які їм необхідні “для дозволу з Києва” і жодних замірів не проводили, бо були без приладів”,– аргументує франківець.

Категорії
ІНТЕРВ'Ю
Новини
Loading...