«Рух» з «Прикарпаттям» започаткували флеш-моб на підтримку хорватів Вукоєвича та Віду

Керівництво футбольного клубу “Рух” разом із гравцями командами та усім персоналом перед товариським матчем з івано-франківським “Прикарпаттям” зробило загальне командне фото з банером на підтримку гравця збірної Хорватії Домагоя...

Керівництво футбольного клубу “Рух” разом із гравцями командами та усім персоналом перед товариським матчем з івано-франківським “Прикарпаттям” зробило загальне командне фото з банером на підтримку гравця збірної Хорватії Домагоя Віди та одного з тренерів хорватської збірної Огнєна Вукоєвича.

Після переможного матчу з Росією обидва підтримали нашу країну, а їхнє щире послання “Слава Україні” облетіло весь світ і не залишило байдужим жодного українця. Тому винниківський клуб вирішив у такий спосіб подякувати гравцям за цей короткий меседж, який, знаємо, має глибокий зміст, повідомляють на сайті клубу “Прикарпаття”.

До сьогоднішньої акції долучилися Заслужений тренер України, голова Комітету національних збірних ФФУ Мирон Маркевич, а також делегація івано-франківського “Прикарпаття”.

“Цим флеш-мобом передаємо естафету іншим клубам, Вукоєвич та Віда є прикладом для багатьох спортсменів, у тому числі українських”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Івано-Франківську добудують східну трибуну стадіону “Рух”

Категорії
Спорт
Новини
Loading...