Незаконне добування піщано-гравійної суміші: на Прикарпатті зафіксовано три випадки. ФОТО

Під час проведення рибоохоронних рейдів по Дністру держрибінспекторами фіксуються не лише випадки браконьєрства на воді, але й правопорушення на берегах – самовільне добування піщано-гравійної...
Під час проведення рибоохоронних рейдів по Дністру держрибінспекторами фіксуються не лише випадки браконьєрства на воді, але й правопорушення на берегах – самовільне добування піщано-гравійної суміші.

Протягом липня 2018 року таких фактів незаконного добування цього будівельного матеріалу зафіксовано вже три, інформує Бліц-Інфо з посиланням на рибоохоронний патруль.

Так, у вівторок, 10 липня, поблизу села Петрилів Тлумацького району мешканцем села Олешів цього ж району у прибережній захисній смузі Дністра здійснювалось добування піщано-гравійної суміші. Матеріал вантажився вручну на тракторний причеп. На правопорушника складено адмінпротокол, накладено штраф, а гравій було висипано на місці добування.

У четвер, 19 липня 2018 року, знову біля Петрилова мешканцем села Остриня Тлумацького району вручну добувалась піщано-гравійна суміш на вантажівку. За вчинене правопорушення на чоловіка складено адмінпротокол, накладено штраф. Держрибінспектори переконали його залишити вже навантажений гравій на березі Дністра.

А в понеділок, 23 липня 2018 року, біля смт. Єзупіль Тисменицького району на березі Дністра рейдовою групою зафіксовано незаконне добування гравію на вантажівку. Мешканець с. Козина цього району вручну вантажив будівельний матеріал в прибережній захисній смузі.

Після проведеної бесіди порушник вивантажив з машини гравій на місці його добування. На винуватця складено адмінпротокол та накладено штраф.

Читайте також: Прикарпатець знаходив у соцмережах дівчат та торгував ними за кордоном. ВІДЕО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...