“Прикарпаття” поступилося в домашньому поєдинку ФК “Суми”

Вчора, 7 жовтня, на стадіоні “Рух” відбувся заключний матч 12-го туру Першої футбольної ліги України між командами “Прикарпаття” та ФК “Суми”. “Суми” відкрили рахунок вже на...

Вчора, 7 жовтня, на стадіоні “Рух” відбувся заключний матч 12-го туру Першої футбольної ліги України між командами “Прикарпаття” та ФК “Суми”.

“Суми” відкрили рахунок вже на 17-й хвилині. Гості розіграли комбінацію зі своєї половини поля через правий фланг. Гаращенков дав поздовжню передачу на Віктора Лиховидька, котрий спритно обійшов захисників і, увійшовши до штрафного, пробив – 0:1. Це був дуже неприємний для господарів гол, йдеться у повідомленні на офіційному сайті франківського клубу.

Треба віддати їм належне, прикарпатці пішли вперед. Бували дуже серйозні набіги, навіть штурмові облоги. І перед самою перервою господарі відігралися. Француз встиг на підбір і запустив м’яч з глибини поля в штрафну, де Роман Барчук встиг і прийняти, і чітко пробити низом – 1:1.

На другий тайм гравці “Прикарпаття” плекали амбітні плани, але їм зіпсував гру власний гравець. Екс-захисник ФК Суми Микола Квасний, на чужій половині, чомусь, в стилі карате, влетів у Переверзу. Ясна річ, це відверте порушення завершилося видаленням. Власне, гра була багато в чому зіпсована – суперники грішили грубістю, часто в ситуації, коли можна було б зіграти простіше, йшли один одному кістка в кістку. В одному з моментів, до речі, гравець із “Сум” Вечурко, теж жорстко йшов на суперника в центрі поля, але обійшовся тільки жовтою карткою. Атмосфера почала електризуватися і залишилася такою до самого кінця.

В результаті, матч так і завершився з рахунком 1:1.

Читайте також: Американські психологи провели навчальний семінар в Івано-Франківську

Категорії
Спорт
Новини
Loading...