Франківська волонтерка розповіла, як змінила шоу-бізнес на допомогу армії. ФОТО

Франківська волонтерка і госпітальєрка Наталя Долик прийняла естафету флешмобу “Підбори vs берці” від посестри Катрусі “Стріли”. Вона розповіла історію свого життя до війни і...

Франківська волонтерка і госпітальєрка Наталя Долик прийняла естафету флешмобу “Підбори vs берці” від посестри Катрусі “Стріли”. Вона розповіла історію свого життя до війни і чим займається нині. Та оприлюднила дві фото – на підборах і в берцях.

“У Збройних силах України більше 10 тисяч жінок-військовослужбовців. Більшість брали участь у бойових діях на рівні з чоловіками. Близько 3000 офіцерів-жінок займають відповідальні посади у штабах, керують особовим складом. Я пишаюсь бути серед цих жінок”, – пише Наталя Долик і закликає дівчат-військових та ветеранок українсько – російської війни підтримати українську версію світового флешмобу #підбориVSберці, передає Репортер.

Для цього потрібно опублікувати два фото: одне зі служби й  одне – з цивільного життя.

До війни Наталя Долик працювала в сфері шоу-бізнесу. З 2014 року – волонтерка. В 2015 разом з чоловіком Андрієм Доликом заснували і по цей час активно розвивають  Івано-Франківську обласну спілку учасників АТО. З 2016 року зарахована в лави медичного батальйону Госпітальєри УДА.

Читайте також: Навчання після війни: які спеціальності обирають бійці з Прикарпаття

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...