“Талановита молодь – майбутнє України”, – Віктор Шевченко. ФОТО

Днями народний депутат України Віктор Шевченко здійснив робочу поїздку на свій виборчий округ. Зокрема, завітав у Калуський коледж культури і мистецтв. За сприяння нардепа,...

Днями народний депутат України Віктор Шевченко здійснив робочу поїздку на свій виборчий округ. Зокрема, завітав у Калуський коледж культури і мистецтв.

За сприяння нардепа, на ремонт приміщень та придбання мультимедійного комплексу із державного бюджету було виділено майже 500 тисяч гривень.

«Калуський коледж культури і мистецтв – унікальний заклад на Прикарпатті. Адже дає освіту і майбутнє талановитій молоді. Ці діти – майбутнє України. Тому важливо, щоб вони мали комфортні умови для навчання. Тим паче, у коледжі працюють надзвичайно уважні педагоги. Докладу усіх зусиль, щоб заклад мав добру матеріально-технічну базу», – сказав Віктор Шевченко.

Наразі у закладі здійснюють підготовку фахівців з образотворчого, декоративного, народного інструментального, співочого мистецтва, бібліотечної та архівної справи. У коледжі переважно на державній основі здобувають освіту 350 студентів. Тому, розповідає керівник закладу, коштів на матеріально-технічне забезпечення часто не вистачає.

«Нам імпонує співпраця із Віктором Шевченком. Він сучасний креативний політик, який цікавиться, чим живе наш коледж, чи у комфортних умовах навчаються наші студенти, чи мають сценічні костюми. Для нашого закладу така увага є цінною», – ділиться директор Калуського коледжу культури і мистецтв Петро Пірус.

Віктор Шевченко поспілкувався із колективом і перевірив хід виконання ремонтів. Зараз вони тривають у трьох аудиторіях.

«Ми робимо відкоси навколо нових вікон, шпаклюємо стіни, а потім приступимо до стелі. Роботи вже зроблено багато, матеріали є, тому працюємо активно», – каже будівельник Василь Івахнюк.

Ремонт у аудиторіях планують завершити уже найближчим часом.

Світлина від Віктор Шевченко.

Світлина від Віктор Шевченко.

Світлина від Віктор Шевченко.

Світлина від Віктор Шевченко.

Світлина від Віктор Шевченко.

Світлина від Віктор Шевченко.

На правах реклами

Читайте також: Прикарпатцям пропонують зареєструватися на пробне ЗНО

Категорії
Політика
Новини
Loading...