До Івано-Франківської ОТГ може увійти село Узин

До Івано-Франківської ОТГ може увійти с. Узин Тисменицького району. Про це йшлося на зустрічі громади Узина з міським головою Івано-Франківська за участю директора Івано-Франківського...

До Івано-Франківської ОТГ може увійти с. Узин Тисменицького району.

Про це йшлося на зустрічі громади Узина з міським головою Івано-Франківська за участю директора Івано-Франківського ЦРМС, створеного за підтримки ULEAD з Європою / ULEAD with Europe, Руслана Панасюка.

Громада підтримала запропонований містом Меморандум про співпрацю, її очільниуи та активні мешканці підтвердили готовність продовжити перемовини про створення з містом Івано-Франківської ОТГ, – пише Івано-Франківський Центр розвитку місцевого самоврядування.

Найбільше, за словами директора Івано-Франківсткого ЦРМС Руслана Панасюка, представників сільської громади Узина турбувати питання ремонту дороги, використання землі, функціонування сільського клубу та збереження поштового відділення. “Цей перелік питань спільно погодили представники Івано-Франківська та с. Узин. Їх вирішення має бути відображено у майбутній Стратегії розвитку Івано-Франківської ОТГ. Представники громади Узина підтримали напрацювання Статуту Івано-Франківської ОТГ і висловили готовність працювати у робочій групі”, – зазначив директор Івано-Франківсткого ЦРМС Руслан Панасюк.

Читайте також: Франківськ намагається об’єднати навколо себе 23 села та місто Тисменицю

Категорії
Новини
Новини
Loading...