ОПОРА: У лютому Івано-Франківщину відвідали восьмеро кандидатів у Президенти

У лютому 2019 року в Івано-Франківській області спостерігалася висока активність кандидатів на пост президента України. Якщо у січні Івано-Франківськ відвідали лише Руслан Кошулинський та...

У лютому 2019 року в Івано-Франківській області спостерігалася висока активність кандидатів на пост президента України.

Якщо у січні Івано-Франківськ відвідали лише Руслан Кошулинський та Андрій Садовий, то у лютому в область приїжджали восьмеро кандидатів: Анатолій Гриценко, Володимир Зеленський, Віктор Кривенко, Юлія Тимошенко, Петро Порошенко, Валентин Наливайченко, Юрій Дерев’янко, Руслан Кошулинський, повідомляють на сайті Громадської мережі ОПОРА, передає Фіртка.

6  лютого Івано-Франківщину відвідав кандидат у Президенти Анатолій Гриценко.  У Коломиї він зустрівся із виборцями, а у Калуші та Івано – Франківську взяв участь у ефірах на телебаченні та на радіо. За словами кандидата, найбільше Прикарпаття потерпає від нищення лісів та руйнації довкілля. Гриценко пообіцяв виборцям зупинити цей злочин.

11 лютого Івано-Франківськ відвідав голова політичної партії Народний Рух України, кандидат на пост Президента України Віктор Кривенко. Кандидат зустрівся з працівниками та студентами міста, зокрема, Івано-Франківського професійного будівельного ліцею, Вищого художнього професійного училища, Івано-Франківського коледжу фізичного виховання та провів зустріч з виборцями в Університеті Короля Данила. Наступного дня Віктор Кривенко відвідав Калуш, де зустрівся з трудовим колективом ТОВ «Кахелина»; колективом санепідстанції та колективом Калуського заводу будівельних машин. Того ж дня у Калуші кандидат провів зустрічі з партійними активом політичної партії Народного Руху. Основна проблематика зустрічей – це висвітлення програми кандидата Віктора Кривенка.

Петро Порошенко приїхав на Прикарпаття 18 лютого. Він зустрівся із вірянами Української Православної церкви у Манявському Скиті Богородчанського району. Разом із ним на Прикарпаття приїхав митрополит Української Православної Церкви Епіфаній. Цього ж дня Порошенко провів зустріч із виборцями у Калуші на центральній площі міста. Після Калуша, Петро Порошенко зустрівся із франківцями в обласному муздрамтеатрі. На зустріч відвідувачів пускали за списками, які формувалися за місцем роботи.

Під час зустрічей Петро Порошенко розповідав про свою виборчу програму: незмінність курсу на вступ до ЄС та НАТО, важливість надання Томосу Українській Православній Церкві, формування єдності у війні з Росією, питання розвитку економіки та агропромислового комплексу.

Петро Порошенко та Валентин Наливайченко, візити яких були наближені у часі до річниці подій на Майдані, вшановували пам’ять Героїв Небесної Сотні біля пам’ятника наймолодшому герою Небесної Сотні франківцю Роману Гурику.

Валентин Наливайченко 19 лютого поспілкувався з виборцями, громадськими активістами та журналістами у приміщенні готелю «Станіславів» у Івано-Франківську. Кандидат приїхав на Прикарпаття з презентацією виборчої програми. Основний наголос під час зустрічі – на питанні врегулювання військового конфлікту на Сході України.

Кандидатка Юлія Тимошенко приїхала на Прикарпаття 13 лютого. В Івано-Франківську Тимошенко зустрілась із виборцями одного з мікрорайонів міста. На зустрічі був присутній заступник міського голови Івано-Франківська. Тематика зустрічі – проблеми молоді, молодіжне кредитування, передвиборча програма кандидатки.

Цього ж дня Юлія Тимошенко провела зустріч із підприємцями області у приміщенні обласної філармонії. У Коломиї та Надвірній кандидатка зустрілась з виборцями на центральних площах міст. Під час зустрічей вона представляла передвиборчу програму з акцентом на зниження тарифів , закінчення війни та розвиток економіки.

23 лютого на Прикарпаття приїжджав кандидат на посаду Президента України Руслан Кошулинський. Він зустрівся із виборцями Івано-Франківська, а потім провів зустріч із виборцями у Коломиї та селищі Отинія. Основними темами зустрічей були: деолігархізація, питання трудової міграції, військового конфлікту, розвитку економіки.

Також у лютому в Івано-Франківську відбулася зустріч кандидата у Президенти Юрія Дерев’янка із виборцями. Про це повідомили місцеві сайти. В Івано-Франківську Юрій Дерев’янко розповів про свою програму. Її головними ідеями є  мораторій на перевірки бізнесу до проведення ліберальної податкової реформи; розмитнення авто за 10%; право на захист за допомогою вогнепальної зброї, 50% жінок – у владу; орієнтація на цифрову економіку та IT-сектор; переведення всіх державних реєстрів на систему блокчейн; повернення заробітчан, збереження довкілля та захист тварин. 

Своєрідним і новим за форматом був також візит Володимира Зеленського до Івано-Франківська. Кандидат приїхав у складі «Студії «Квартал 95» та виступав під час благодійного та комерційного концертів в обласному облмуздрамтеатрі. Прямої агітації під час концертів зафіксовано не було.

Читайте також: Прикарпатський архітектор увійшов до списку ТОП-30 відомих українців Чехії

Категорії
Політика
Новини
Loading...