Президент призначив двох нових суддів на Прикарпатті

Сьогодні, 12 березня, Президент України підписав указ про призначення суддів на Прикарпатті. Так, Петро Порошенко призначив на посади: судді Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області ЗEЛEHKO Олесю...

Сьогодні, 12 березня, Президент України підписав указ про призначення суддів на Прикарпатті.

Так, Петро Порошенко призначив на посади:

судді Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області ЗEЛEHKO Олесю Володимирівну;

судді Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області КАЛИНЮКА Олександра Петровича.

Довідка: Калинюк Олександр Петрович  у 2005 році закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого за спеціальністю “Правознавство”. Загальний трудовий стаж до призначення на посаду судді складає 7 років, з них юридичний стаж – 6 років. Указом Президента України від 24.04.2012 року №286/2012 “Про призначення суддів” призначений на посаду судді строком на п’ять років.

Зеленко Олеся Володимирівна з 1998 до 2003 року навчалася в Інституті підготовки кадрів для органів прокуратури Національної юридичної  академії України імені Ярослава Мудрого, отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобула кваліфікацію юриста.

З 2005 до 2007 року навчалася в Інституті післядипломної та доуніверситетської освіти Прикарпатського національного університету імені В.Стефаника, здобула кваліфікацію спеціаліста з фінансів.

Указом Президента України від 18 жовтня  2013 року за №571/2013 призначена строком на п’ять років суддею Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області.

Читайте також: На Прикарпатті будуть впроваджувати пілотний проект УЄФА із розвитку футболу

Категорії
Новини
Новини
Loading...