У Франківську попрощалися з “Фростом” – Сергієм Морозом

Сьогодні, командир батальйону “Госпітальєри”, в якому Сергій був водієм-парамедиком, написала публікацію про те, що скликає всіх побратимів до Івано-Франківська, щоб попрощатися з “Фростом”. Сьогодні...

Сьогодні, командир батальйону “Госпітальєри”, в якому Сергій був водієм-парамедиком, написала публікацію про те, що скликає всіх побратимів до Івано-Франківська, щоб попрощатися з “Фростом”.

Сьогодні наш батальйон не святкуватиме День Добровольця, у нас день трауру. Вчора ввечері завершив свій життєвий шлях друг Фрост – Госпітальєр, ветеран, капелан, друг, батько та чоловік. Він довго боровся з тяжкою хворобою.. Наш батальйон не поніс на фронті жодної втрати, але наслідки війни наздогнали уже 5 наших побратимів та посестер, – йдеться в дописі, – пише Місто.

Рік тому Сергію поставили страшний діагноз – гліобластома. Його дружині Тані Мороз – меланома.

На жаль, війна намагається забрати життя в тих, хто її пережив цілими сім‘ями. Тепер у нас залишилась тільки можливість провести його в останніх шлях. Наш з вами обов‘язок – підтримувати родину Героя, і зробити все щоб його дружина та 2 діток не відчували себе забутими або самотніми. Побратими та посестри, волонтери та меценати, друзі та незнайомці, прошу вашої допомоги! – дописує Зінкевич.

Прощання з Героєм буде в п‘ятницю, 15 березня 2019 о 17:00 в Національному Домі «Просвіта», за адресою Вул.Михайла Грушевського 18, м.Івано-Франківськ.

Провести Героя в останній шлях можна в суботу о 10:30 в будівлі «Просвіти». Звідти автобусами на міське кладовище (автобуси є). На кладовищі поховання почнеться о 12:00.

Доможіть родині Сергія: 5168 7422 0370 6431 Тетяна Мороз (приватбанк гривня).

Для переказів з-за кордону:
Western Union та Money Gram: ПІБ (латин): Moroz Tetyana
Емейл: Email: [email protected]
Номер телефону: (Тетяна) ‭+380 (67) 496 41 97‬.

Читайте також: У Франківську вшанують добровольців, які віддали життя в російсько-українській війні

Категорії
Новини
Новини
Loading...