Поліція затримала групу прикарпатців, яка займалась збутом амфетаміну у великих розмірах. ФОТО

У парку біля Брошнів-Осадського Народного дому облаштовують зону активного дозвілля для дітей – дитячий майданчик на базі мотузкового парку. Це спільний проект Брошнів-Осадської ОТГ...

У парку біля Брошнів-Осадського Народного дому облаштовують зону активного дозвілля для дітей – дитячий майданчик на базі мотузкового парку.

Це спільний проект Брошнів-Осадської ОТГ та благодійної організації “Серце Марії”, інформує прес-служба Брошнів-Осадської ОТГ.  Споруджується мотузковий парк у рамках проекту “Активна громада – здорова громада”, грант на який БО отримала за програмою “Разом до успіху” від Центру громадських ініціатив. Вартість об’єкта 92 тис. грн, з яких 50 тис. виділили з місцевого бюджету ОТГ та 42 тис. грн – кошти у рамках проекту.

Технічний директор мотузкових парків “Тарзан” Олександр Бєлічєв запевнив, що конструкції безпечні, оскільки встановлені на висоті 90 см, а небезпечною вважається висота від 110 см.

“Ми кріпимо платформи без пошкодження дерев, жодні саморізи туди не закручуються. Така технологія прийшла із Європи. Класичний мотузковий парк потрібно проходити зі страховкою. Але у вашому випадку всі платформи на безпечній висоті. Це свого роду дитячий майданчик на базі мотузкового парку”, – пояснив фахівець.

За словами голови благодійної організації “Серце Марії” Люби Гультайчук, такі розваги насправді дуже корисні для дітей, оскільки розвивається моторика, працюють усі м’язи.

І всього за два дні у парку з’явилися цікаві конструкції: це мостики, колода, гойдалки, зиґзаґи та інші оригінальні елементи, де діти зможуть позмагатися на спритність, спробувати свої фізичні можливості та потренуватися.

Читайте також: Поліція затримала групу прикарпатців, яка займалась збутом амфетаміну у великих розмірах. ФОТО

Категорії
РОЗВАГИ
Новини
Loading...