У Франківську обрали «Королеву Прикарпаття 2019» серед дівчат з обмеженими можливостями. ФОТО

«Краса без обмежень» – саме під таким гаслом відбувся конкурс краси «Королева Прикарпаття 2019 року» серед дівчат з інвалідністю. Мета конкурсу – інтегрування людей...

«Краса без обмежень» – саме під таким гаслом відбувся конкурс краси «Королева Прикарпаття 2019 року» серед дівчат з інвалідністю.

Мета конкурсу – інтегрування людей з інвалідністю в суспільство, передає Фіртка.

Участь у конкурсі взяли шестеро дівчат, проте одна з них Марічка Мисюк, на жаль, стала он-лайн учасницею, оскільки потрапила у лікарню.

Усі небайдужі мали змогу кинути кошти в скриньку для лікування Марічки. На сцені дівчата танцювали у візках в різних сукнях, щиро відповідали на питання ведучих та продемонстрували надзвичайну красу, грацію та силу духу.

За рішенням журі другою віце-міс стала Остапів Анна, перша віце-міс – Тамара Сефінін і титул «Королеви Прикарпаття 2019» та корону здобула Іванка Семенюк.

Також дівчата отримали величезну кількість подарунків від партнерів та організаторів, а також музичні вітання від різних виконавців. Захід відбувся за підтримки Департаменту молодіжної політики та спорту.

Читайте також:  У Франківську відкрилась виставка прикарпатської майстрині з обмеженими можливостями. ФОТО

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...